Zoeken
  • Eric Broere Photography

Bijgewerkt op: 12 sep. 2019

Om volledige controle te hebben over het licht gebruik ik regelmatig mijn portable flitsers die ik op locatie kan gebruiken. Zo ook afgelopen weekend op de heide in Hilversum. Een van de foto's van de shoot staat in het menu portret. Hier een foto genomen door zijn ouders tijdens de shoot.


1 weergave0 opmerkingen
  • Eric Broere Photography

In januari heb ik voor een Canadese klant gefotografeerd op ESNS2019. Een breed scala aan artiesten die in de binnenstad van Groningen op verschillende locaties optraden. Het was een mooi festival met veel goede muziek en een topsfeer. Naast de shoot heb ik vooral genoten van al dat talent op diverse podia.


12 weergaven0 opmerkingen
  • Eric Broere Photography

Op maandag 24 december 2018, werd ik op uitnodiging van de redactie van Digifotopro, geïnterviewd op het Mediapark te Hilversum. Het interview ging over mijn concertfoto's en ik geef tijdens het interview ook een aantal tips weg. Het was de eerste podcast van Digifoto en een unieke gelegenheid om tijdens deze primeur aan te mogen schuiven. Met dank aan de redactie en het team die deze podcast hebben mogelijk gemaakt. Het was een toffe ervaring. De podcast is te beluisteren via deze LINK. Mijn interview begint op 40.30 minuten. De overige deelnemers zijn uiteraard ook interessant om naar te luisteren.


25 weergaven0 opmerkingen