Zoeken
  • Eric Broere Photography

Publicatie concertfotografie in het magazine Digifoto PRO.

Een tijdje terug werd ik benaderd door de redactie van het blad. Dit naar aanleiding van een foto die ik had ingestuurd naar een fotowedstrijd. De redactie had vervolgens mijn site bekeken en was zoals men zelf aangaf, enorm enthousiast geworden van mijn concertfoto's.


Daarbij de vraag of ik mee wilde werken aan een publicatie op twee pagina's met drie foto's en een kort interview. Dat is natuurlijk te gek en inmiddels is de editie met mijn publicatie verschenen. Het betreft deel 4 van het jaar 2018 en is te verkrijgen in de boekhandels. Tevens is hij los te bestellen via internet.


Twee pagina's met mijn concertfotografie in het blad Digifoto PRO.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven